fbpx Оздоровчі санаторії лікування, Київ
Медичний менеджер

Пн-Пт: с 9-00 до 18-00

+38 (044) 259-23-10

+38 (095) 274-89-17

Рецепшин

Сб-Нд: с 8-00 до 20-00

+38 (050) 425-21-72

Оздоровчі санаторії лікування, Київ
Оздоровчі санаторії лікування, Київ

Хотіли б пройти оздоровче лікування у санаторії? Вас цікавить затишне місце неподалік від Києва? Ми пропонуємо розглянути варіант санаторію «Конча-Заспа», де запропоновано найкращі умови для сімейного відпочинку. Свіже повітря і відмінний клімат сприятимуть приємному проведенню часу. Ми пропонуємо смачне домашнє харчування, розваги та корисні процедури.

Оздоровчі санаторії та лікування в них дуже популярні на сьогоднішній день, причому, кожен має свій напрямок. Ми спеціалізуємося на реабілітаційних курсах для людей, які були виписані зі стаціонару після серйозних операцій. Наша команда готова запропонувати Вам комплекс важливих процедур і грамотний догляд. Для лікування в оздоровчому санаторії використовується сучасне обладнання. Наша мета - максимально відновити організм кожного пацієнта після захворювання. Якщо Вас цікавить лише відпочинок, Ви можете скористатися SPA-турами. У нас наявні різні популярні процедури профілактичного лікування. До того ж відпочиваючі із задоволенням проводять час за грою у мінігольф або великий теніс. У нас щодня проводяться культурно-масові заходи, тому нудьгувати тут не доведеться. На території санаторію є сауна і тренажерний зал, басейн і причал з прокатом човнів. Тут можна чудово провести час і добре оздоровити свій організм. Приїжджайте до оздоровчого санаторію на лікування та для комфортного відпочинку у будь-який час.

Цікавлять оздоровчі санаторії? Лікування у нашому закладі неодмінно принесе гарний результат, а відпочинок залишить позитивні емоції.

З питаннями щодо відпочинку або лікування в оздоровчому санаторії можна звертатися за телефонами, що вказані на сайті. Вам детально розкажуть про реабілітаційні програми та можливості відпочинку. Ми уважно ставимося до інтересів відпочиваючих, тому подбали про створення відмінних умов у санаторії.

ЯК ДО НАС ДОЇХАТИ

03131, м. Київ-84,
Столичне шосе, 215
ДП «Санаторій Конча-Заспа»

Від станції метро “Видубичі”
автобусом № 43,
маршрутним таксі: № 311, 313, 314.