fbpx Санаторій, загальне оздоровлення
Медичний менеджер

Пн-Пт: с 9-00 до 18-00

+38 (044) 259-23-10

+38 (095) 274-89-17

Рецепшин

Сб-Нд: с 8-00 до 20-00

+38 (050) 425-21-72

Санаторій, загальне оздоровлення
Санаторій, загальне оздоровлення

Санаторій завжди допоможе відновити свої сили та здоров'я після перенесеного складного захворювання. Загальне одужання важливе для кожного пацієнта, який переніс важку операцію або травму. Якщо пацієнта недолікувати, то хвороба може знову повернутися або дати ускладнення. Тому дуже важливо довести процес лікування до кінця.

У нашому санаторії Ви зможете скористатися курсом загального одужання у будь-який час. У нас працюють висококваліфіковані фахівці, які за рахунок свого досвіду і знань, зможуть вирішити будь-яку проблему пацієнта. Ми підбираємо лікування кожному пацієнту індивідуально, в залежності від складності його стану. Наш курс лікування складаться із великої кількості медичних процедур, які посприяють ефективному та швидкому загальному одужанню. У санаторії проводиться реабілітація та відновлення за такими напрямками: неврологія, кардіологія, ортопедія-травматологія. Весь курс реабілітації проходить під суворим контролем нашого професійного фахівця

Якщо Ви хочете вести активний спосіб життя та відчувати себе здоровими, тоді Вам у цьому допоможе наш санаторій. Загальне оздоровлення, приємний відпочинок і спокій ми Вам гарантуємо. У нас Ви зможете відновити своє здоров'я і почати отримувати задоволення від життя.

За допомогою загального одужання у санаторії Ви зможете на належному рівні завершити своє лікування. Після проведених процедур Ви будете відчувати себе в рази краще.

Ознайомитися ближче із нашим санаторієм, процесом загального одужання та всіма нашими перевагами Ви зможете на нашому сайті. Також ми завжди будемо раді Вашому дзвінку або особистому візиту.

ЯК ДО НАС ДОЇХАТИ

03131, м. Київ-84,
Столичне шосе, 215
ДП «Санаторій Конча-Заспа»

Від станції метро “Видубичі”
автобусом № 43,
маршрутним таксі: № 311, 313, 314.